Terug


Copyright

Alle teksten, schilderijenbestand, en onze kunstwerken zijn door de auteurswet beschermd. Ongeoorloofd kopiëren, reproductie of het gebruik zal worden vervolgd.


Wat betekent dat in detail?
Dit betekent dat niet alleen de foto's van de schilderijen maar de schilderijen zelf worden door het auteursrecht beschermd.

In dit verband moeten het volgende worden opgemerkt.

1. Ontwerper / Uitvinder
2. Distributie / Dealer
3. Foto's
4. Vervolging / Aangifte
5. Strafbaar feit (§ 106 UrhG)
6. Hardleerse


1. Ontwerper / Uitvinder

Wij zijn de ontwerper/uitvinder van alle handgeschilderde schilderijen in deze online winkel. We zijn gekomen met in aanvulling op de opstelling van de schermen, het motief van elk schilderij afzonderlijk met de hand beschilderd.


2. Distributie / Dealer

Op enkele uitzonderingen na, werken wij in de verkoop van onze hand geschilderde schilderijen met geen distributeurs en leveranciers samen. Alle handgeschilderde schilderijen in onze winkel zijn door ons in ons bedrijf en voor ons bedrijf ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd. We zijn dus kunstenaar, fabrikant en verkoper in een. Wilt je onze schilderijen in jouw webshop of winkel verspreiden, moet je met ons contact opnemen om een toestemming voor het te krijgen: Contact


3. Foto's

Bovendien worden ook de foto's van onze schilderijen wettelijk beschermd. Elk ongeoorloofd commercieel gebruik, hetzij in licht of sterk veranderde vorm, is niet toegestaan ​​en zal worden vervolgd.


4. Vervolging / Aangifte

Schending van het auteursrecht is een diefstal en dus een misdrijf dat we in elk geval met de autoriteiten van het land aangeven. We zijn vertegenwoordigd door het advocatenkantoor Boehmert en Boehmert dat onze rechten wereldwijd afdwingt. Wij zijn de ontwerper, fabrikant en verkoper van alle handgeschilderde schilderijen van deze website. Onze inspanningen gaan er om schilderijen te ontworpen, en om het een top-selling product te maken. We hebben de ambities van een grote meerderheid opgang te maken. De eenvoudige reproductie van de werken van andere kunstenaars, verwerpen wij strikt. Ons bestaan ​​is gebaseerd op de verkoop van de producten die we ontwerpen en met de hand geschilderde schilderijen. Om volg alle handgeschilderde schilderijen in deze winkel worden door het auteursrecht beschermd! Zij zijn onze intellectuele eigendom. Daartoe volgens de wet is er geen noodzaak voor octrooien of certificering. Onder de huidige wet kan en zal ongeoorloofde reproductie of imitatie van onze spirituele en materiële goederen direct aangegeven en juridisch vervolgd.


5. Schending van het auteursrecht is een misdrijf:

§ 106 UrhG - Illegale exploitatie van auteursrechtelijk beschermde werken
(1) Wie in andere dan wettelijk toegestane gevallen zonder toestemming van de eiser een werk of een bewerking en omzetting van een werk vermenigvuldigd, verspreid of publiek reproduceert, wordt met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of geldboete gestraft.
(2) De poging wordt gestraft.


6. Hardleerse

Natuurlijk waren er in het verleden een aantal mislukte pogingen om onze hand geschilderde schilderijen te kopiëren en te verkopen. Er waren kunstenaars en verkopers uit verschillende landen die onze handgeschilderde of afgedrukte schilderijen probeerden te imiteren, te faken en commercieel te gebruiken.

We leven van de verkoop van de door ons geproduceerde schilderijen. Net als elke andere ontwerper, of van meubels, gebouwen, auto's en de technische uitrusting, beschermen we ons intellectuele eigendom we streven dieven onmiddellijk en met de grootst mogelijke vastberadenheid.

Als voorbeeld voor alle hardleerse hebben we de laatste drie gevallen van diefstal opgenomen. Daar het auteursrecht eenduidig ​​en wereldwijd is, konden we in ELK geval in ons voordeel beslissen.Hier zijn drie voorbeelden van original en vervalsing:

Original 1

original


Original 2

original


Original 3

original


Fake 1

vervalsing


Fake 2

vervalsing


Fake 3

vervalsing


Terug


Veilig winkelen

Onze betaalmethoden

Betaling per IDeal Kopen op rekening Betaling per PayPal-Express Betaling per PayPal Betaling per creditcard

©2021 Schilderij Winkel www.schilderijxxl.nl