Terug


iDeal:

Betalen met iDeal

Betalen met iDeal is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. In een paar stappen is de betaling gedaan.

Koop op rekening:

Koop op rekening

Bestel veilig en gemakkelijk op rekening. Uw bestelling wordt verwerkt en onmiddellijk verzonden. U kunt de factuur vinden op het pakket, maar u moet betalen pas na ontvangst.

PayPal Express:

Betalen met PayPal-Express

Bestel snel en zonder registratie met PayPal Express. Je slaat het registratie- en verzendadresformulier in onze winkel over, want jouw verzendingsgegevens worden ons door PayPal doorgegeven.

PayPal:

Betalen met PayPal

Bestel veilig met PayPal. Als jouw betaling direct na jouw aankoop van jouw PayPal-rekening plaatsvond, kan ze direct door ons worden verwerkt. Opmerking: Jouw PayPal-account e-mailadres moet identiek zijn met jouw bij ons opgegevene e-mailadres, zodat de bestelling snel en gemakkelijk door ons kan worden verwerkt.

Kredietkaart:

Betalen met Kreditkarte

Betaal na jouw bestelling rechtstreeks met jouw creditkaart. Jouw betaling en de daarmee gepaard gaande overdracht van de kaartgegevens vindt natuurlijk via een versleutelde verbinding (https) plaats. Jouw bestelling wordt opgenomen als betaald en snel geleverd.

Bij vooruitbetaling:

Betalen bij vooruitbetaling

Bestel per vooruitbetaling, jouw bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling op onze bankrekening verwerkt.

Terug


Veilig winkelen

Onze betaalmethoden

Betaling per IDeal Kopen op rekening Betaling per PayPal-Express Betaling per PayPal Betaling per creditcard

©2021 Schilderij Winkel www.schilderijxxl.nl